Nationaal Bespaarcentrum Details

Nationaal Bespaarcentrum
Afsluitkosten - Varieert (laag)
Naar de website

Overzicht

Ben je op zoek naar een goedkope hypotheek? De prijzen van hypotheken kunnen enorm verschillen. Bij de ene bank betaal je zo tientallen euro’s per maand meer voor je hypotheek… more

Lees meer

Details

Tussenpersoon Nationaal Bespaarcentrum
Website nationaalbespaarcentrum.nl
Hoofdkantoor Apeldoorn
Afsluitprovisie Afsluitkosten - Varieert (laag)
Nieuwbouw / bestaande bouw Yes
Extra kosten No
Ons cijfer 8

Over deze tussenpersoon

Ben je op zoek naar een goedkope hypotheek? De prijzen van hypotheken kunnen enorm verschillen. Bij de ene bank betaal je zo tientallen euro’s per maand meer voor je hypotheek in vergelijking tot een andere bank. Op Nationaal Bespaarcentrum kun je eenvoudig een goedkope hypotheek afsluiten.

Adviseurs

Er werken verschillende adviseurs bij het bedrijf. Je kunt deze eenvoudig raadplegen, dit kan zowel telefonisch en per e-mail. Je kunt ook voor “bel me terug” kiezen, de hypotheekadviseur neemt in dat geval zelf contact met je op.

Website vertelt je veel

Ook als je niet direct contact opneemt met een adviseur kun je het één en ander te weten komen. Zo kun je via de website berekenen hoeveel je maximaal kunt lenen bijvoorbeeld. Vul je jaarinkomen in en geef aan of je een nieuwbouw woning of bestaande woning wilt kopen. De rekenmodule zal vervolgens aangeven wat je maximale hypotheek is.

Iedereen kan bij Nationaal Bespaarcentrum terecht

Het maakt niet uit of je starter, ZZP-er of gepensioneerd bent, iedereen kan bij Nationaal Bespaarcentrum terecht voor advies. De adviseur heeft wel een aantal gegevens van je nodig als je wilt laten berekenen wat je mogelijkheden zijn m.b.t. een hypotheek. Zorg er in ieder geval voor dat je salarisgegevens bij je hebt tijdens het adviesgesprek. Daarnaast zal er ook gevraagd worden of je lopende leningen of schulden hebt. Betaal je alimentatie? Ook dat wordt verwerking in de berekeningen die de adviseur zal uitvoeren, zorg er voor dat je ook deze gegevens bij je hebt.

Naar de website