Hypotheken365.nl Details

Hypotheken365.nl
Afsluitprovisie €1.249,-
Naar de website

Overzicht

Hypotheken365.nl is een online portal voor zowel particulieren als ondernemers die op zoek zijn naar een hypotheek. Hypotheken365.nl is niet alleen een vergelijkingssite, maar een onafhankelijk tussenpersoon, die de aanvraag… more

Lees meer

Details

Tussenpersoon Hypotheken365.nl
Website www.hypotheken365.nl
Afsluitprovisie Afsluitprovisie €1.249,-
Nieuwbouw / bestaande bouw Yes
Extra kosten No
Ons cijfer 3

Over deze tussenpersoon

Hypotheken365.nl is een online portal voor zowel particulieren als ondernemers die op zoek zijn naar een hypotheek. Hypotheken365.nl is niet alleen een vergelijkingssite, maar een onafhankelijk tussenpersoon, die de aanvraag en verdere afwikkeling voor haar rekening kan nemen.

Die aanvraag en afwikkeling kan overigens ook helemaal online plaatsvinden. Ze hanteren een behoorlijk scherp (dus goedkoop) tarief: een vast bedrag aan bemiddelingsprovisie van € 1.249,00. Dat is best laag wanneer je kijkt naar andere tussenpersonen. Volgens Hypotheken365.nl is dat mogelijk door de focus op online afwikkeling. Het volledige aanvraag proces is daarom digitaal beschikbaar. Het adviesgesprek vindt dan ook online plaats. Je kunt gewoon vanuit huis of waar dan ook via de webcam met de hypotheekadviseur het adviesgesprek hebben. Je kijkt zelf mee met het scherm van de hypotheekadviseur tijdens de uitleg. Je bespaart daarmee niet alleen jezelf tijd en geld, maar ook de adviseurs van Hypotheken365.nl. Dat maakt de drempel laag, en daarom kan Hypotheken365.nl haar afsluitprovisie relatief laag houden.

Naar de website