HypotheekVisie Details

HypotheekVisie
Afsluitkosten - Varieert
Naar de website

Overzicht

Hypotheekvisie streeft ernaar om het voor ondernemers net zo eenvoudig te maken om een hypotheek te krijgen als voor ieder ander. Bij je aanvraag moet je een toetsinkomen opgeven, dat… more

Lees meer

Details

Tussenpersoon HypotheekVisie
Website www.hypotheekvisie.nl
Afsluitprovisie Afsluitkosten - Varieert
Nieuwbouw / bestaande bouw Yes
Extra kosten No
Ons cijfer 7,9

Over deze tussenpersoon

Hypotheekvisie streeft ernaar om het voor ondernemers net zo eenvoudig te maken om een hypotheek te krijgen als voor ieder ander. Bij je aanvraag moet je een toetsinkomen opgeven, dat wordt vastgesteld door een fiatteur. Je maximale hypotheek is in sterke mate afhankelijk van de hoogte van dit toetsinkomen. Dit is in feite een even hoge hypotheek als een particulier die een inkomen uit loondienst heeft.

Hypotheekvisie  biedt een gratis eerste adviesgesprek. Daar hoort een vrijblijvende quickscan bij, die ze uitvoeren na insturen van je jaarcijfers en je IB aangifte. Je kunt kiezen voor een afspraak op kantoor, of voor contact via de webcam bij het adviesgesprek.

Natuurlijk kijkt Hypotheekvisie naar je inkomen, dit wordt vrij uitgebreid geanalyseerd bij het uitwerken van je hypotheekaanvraag. Daarnaast wordt gekeken naar je vermogen en je jaarcijfers. Een rapport en een ondernemersprofiel worden opgesteld, aan de hand waarvan een goed beeld ontstaat in je inkomen en je onderneming als geheel.

Deze tussenpersoon kan je van dienst zijn als je ZZP-er bent, DGA, Freelancer of startende ondernemer. Het kan gaan om een hypotheek voor een eigen woning, een woning die voor eigen gebruik is maar ook deels verhuurd wordt, een bedrijfspand of een Woon/praktijkpand.

Naar de website