FX Details

FX
Alle rentes vergelijken
Naar de website

Overzicht

Als je financiële producten wilt vergelijken ben je bij FX.nl aan het juiste adres. Als je de website bezoekt zie je direct een overzicht van de verschillende rentetarieven. In één… more

Lees meer

Details

Tussenpersoon FX
Website www.fx.nl
Hoofdkantoor Eindhoven
Afsluitprovisie Alle rentes vergelijken
Nieuwbouw / bestaande bouw Yes
Extra kosten No
Ons cijfer 5

Over deze tussenpersoon

Als je financiële producten wilt vergelijken ben je bij FX.nl aan het juiste adres. Als je de website bezoekt zie je direct een overzicht van de verschillende rentetarieven. In één oogopslag zie je welke aanbieder de goedkoopste is. Vier verschillende soorten rentes worden met elkaar vergeleken, je krijgt dus een compleet overzicht.

Hypotheekrente

Allereerst zie je een vergelijking van de hypotheekrentes. Je wilt natuurlijk een hypotheek afsluiten met een zo laag mogelijke rente, toch? Een rente van 3,1% is beter dan een rente van 3,4%, op maandbasis kan het zo een paar tientjes schelen. Op FX.nl zie je direct welke aanbieder de beste rente heeft en welke looptijd erbij hoort.

Leenrente

Wellicht wil je geen hypotheek afsluiten maar wil je een geldbedrag lenen. Misschien voor een nieuwe auto, keuken of verbouwing van je woning. Ook de leenrente ’s kun je eenvoudig met elkaar vergelijken op FX.nl. De verschillen zijn behoorlijk groot, tussen de goedkoopste en duurste aanbieder zitten zo een paar procentpunten aan verschil. Wil je zo goedkoop mogelijk lenen, kies dan de aanbieder met de laagste leenrente!

Spaarrente

Als je sparen gaat wil je een hoge rente, anders levert je spaargeld niet zo veel op. Een spaarrente van 5% is beter dan een rente van 4,3%. Op FX.nl zie je direct welke bank de hoogste spaarrente kan bieden.

Beleggen

Wil je een gokje wagen, dan is beleggen wellicht iets voor je. Je kunt defensief beleggen als je niet teveel risico wenst te nemen. Durf je meer risico te nemen dan kun je offensief beleggen. Op FX.nl kun je de verschillende beleggingsmaatschappijen met elkaar vergelijken.

Naar de website