ABN AMRO Bank Details

ABN AMRO Bank
Afsluitkosten - Varieert
Naar de website

Overzicht

Hypotheek ABN AMRO Bank Als je een Bouwdepot hypotheek wilt afsluiten, dan ben je ook bij de ABN AMRO Bank aan het juiste adres. Deze bank is meer dan modern,… more

Lees meer

Details

Tussenpersoon ABN AMRO Bank
Website https://www.abnamro.nl/
Hoofdkantoor Amsterdam
Afsluitprovisie Afsluitkosten - Varieert
Nieuwbouw / bestaande bouw Yes
Extra kosten No
Ons cijfer 7

Over deze tussenpersoon

Hypotheek ABN AMRO Bank

Als je een Bouwdepot hypotheek wilt afsluiten, dan ben je ook bij de ABN AMRO Bank aan het juiste adres. Deze bank is meer dan modern, want ABN AMRO adviseurs geven jou advies over hypotheken via de webcam! Je hoeft de deur dus niet uit om een gesprek aan te gaan met een hypotheekadviseur. Dit gesprek via de webcam is zowel overdag, als ‘s avonds mogelijk, op weekdagen en op zaterdag. ABN AMRO werkt ook met intermediairs, zodat je doorgaans via de meeste tussenpersonen ook een hypotheek bij ABN AMRO kunt afsluiten.

Hypotheek ABN AMRO Bank: voorbeelden

Bij de ABN AMRO Bank kan je kiezen welke hypotheekvorm je aangaat.

De annuïteiten hypotheek

Wanneer je kiest voor de annuïteiten hypotheek, betaal je elke maand een deel van de rente terug, maar ook een deel van het geleende bedrag. Je belastingvoordeel bij de annuïteiten hypotheek is niet zo groot, maar het bedrag dat je per maand moet betalen blijft hetzelfde.

De lineaire hypotheek

Als je de lineaire hypotheek afsluit bij de ABN AMRO Bank, moet je, zoals bij de annuïteiten hypotheek, maandelijks een gedeelte van de rente terugbetalen, alsook een gedeelte van het geleende geldbedrag. Echter verkleint het maandbedrag dat je moet terugbetalen steeds, maar ook hier wordt je belastingvoordeel minder.

De aflossingsvrije hypotheek

Bij de aflossingsvrije hypotheek betaal je maandelijks enkel de rente. Je betaalt dus geen deel van het geleende bedrag terug, want dit moet je aan het einde van de looptijd doen. Het maandbedrag dat je betaalt, blijft wel steeds hetzelfde.

Andere hypotheken

Vroeger kon je bij de ABN AMRO Bank voor nog andere hypotheken kiezen, maar deze zijn niet meer actueel en worden dus ook niet meer toegepast.

Naar de website